Sakskøbing Tambourkorps & Brass BandDen 16. juni er det mølledag. I den anledning bliver Majbølle mølle genåbnet i stor stil, med trommer og fløjter, efter at den har stået uden vinger i 2 år og nu er genopstået i al sin glans, med ny aksel, vinger og nyt skinnende spir i toppen. 
Når kl. er 10 - marcherer Sakskøbings Tamburkorps fra kirken til møllen, hvorefter de underholder på møllens p. plads. Samtidig bliver 700 – 800 balloner sluppet fri i luften, mens tilstedeværende børn kan få udleveret balloner.
På området foran møllen bliver der kræmmermarked med 32 standpladser, møllen maler korn og der vil være café i magasinhuset, med salg af kaffe, kage og sandwich samt øl, vin og vand.
Man vil kunne nyde det smukke syn af de ny restaurerede vinger, der drejer rundt og se hvordan kornet bliver kværnet til mel. Fra omgangen er der flot udsyn over det smukke sommerlandskab.
Vi glæder os til at se rigtig mange mennesker møde op og nyde en dejlig sommerdag med os og beundre vores smukke gamle mølle.
 
 
   
   
   
Sponsorer:
B 59
Civilingeniører
   
© Majbølle Møllelaug