I begyndelsen af februar fik vi den nye aksel sat på plads, og hvis vejret arter sig til den gode side satser vi på, at vingerne er på inden udgangen af april.
Vi har haft nogle arrangementer i det forløbne år, på mølledagen havde vi fået 22 kræmmere til at stille op med deres varer og der var kaffe og kage og alle var glade, for vejret var med os. (Kan lige sige at ud af de 22 kræmmere har de 14 ønsker at stille op igen i år, så noget har da været godt.)
Så havde Bo og Ulla fået lavet en maleri udstilling, der hed 20-20 Lolland-Falster, som trak mange mennesker til og det vil også blive gentaget.
Vores julemarked gik også over al forventning, vi slog rekord i overskud, det kan vi kun takke alle dem der stillede op frivillig og ikke mindst alle vores sponsorer, uden dem var det ikke gået. Så en STOR TAK TIL DEM og håber at de igen vil stille op næste gang. 
Vi stillede op til juleoptoget som Handelsstandsforeningen, Sakskøbing laver hvert år. Formandens Skoda var lavet om til rensdyr og trak en gammel slæde, som var stillet op på en trailer med julelys og Julemanden og hans kone og 2 små nisser. Ingen var i tvivl om hvor vi kom fra, men vandt desværre ikke, men vi viste fanen.
 
I år på mølledagen vil vores gamle mølle blive genindviet, og vil male korn,for første gang i mange år og igen vil der være kræmmere, og Sakskøbing Garden kommer, plus en del flere ting, som jeg ikke vil røbe nu.
 
mvh. Bramsen, formand
   
   
   
Sponsorer:
B 59
Civilingeniører
   
© Majbølle Møllelaug