Alle juledekorationer og adventskranse blev udsolgt, og alt speltbrød forsvandt som dug for solen – der var dog i år også nok til søndag (dog kun boller og mørkt speltbrød). Købmandsboden kunne melde udsolgt da vi lukkede. Tak til Jan Skaaning for mel og tak  til Føtex-bageren for sponsorering af bagning af rigtig mange speltbrød og boller. Også tak til alle dekorationsdamer og bagedamer. Uden jeres indsats havde der ikke været meget at sælge i Møllens egne boder.  Tombolaen var som sædvanlig et godt trækplaster, der var ikke en gave eller et lod tilbage – tak til alle sponsorer for gaverne.
Møllens bestyrelse takker hver og en som hjalp os med at gennemføre endnu et brag af et julemarked – en tradition, vi vil holde fast i årene fremover. Og en speciel tak til Elsebeth, som på groveste vis blev shanghajet til at forestå det meste af koordineringsarbejdet med bager, gæsteboder, m.v. Men som den kvinde hun er – med ben i næsen og forkromet overblik - lagde hun mange, rigtig mange timer i forarbejdet til julemarkedet og klarede det med bravur. TAK. Også til vores formand Bo og andre som kørte kilometer efter kilometer, bankede på døre og talte Møllens sag for at få alle de gode gaver til tombolaen. 
Julemarkedet er Møllens vigtigste indtægtskilde og der er nok at bruge pengene på. Diverse småreparationer, større reparationer, fornyelser, inventar, el, porto og andre ”papir”-udgifter. Derfor er bestyrelsen glad for al hjælp og opbakning til dette arrangement, og selvom vi kun er begyndt på et nyt år, så er tankerne og de indledende forberedelser til julemarkedet 2009 allerede i gang.                    
På bestyrelsens vegne, Jillvejen200.jpgfraloftet200.jpggamle200.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
paaloftet200.jpg
   
   
   
Sponsorer:
B 59
Civilingeniører
   
© Majbølle Møllelaug